SingleConnect
voor veilig
beheer

  • Veilig en eenvoudig beheer van de privileged accounts en toegang tot je IT-omgeving
  • Eenvoudig en efficiënt beheer van configuraties
    en analyse van logbestanden
  • Detecteert en reduceert de risico’s van aanvallen

Ontdek de voordelen

Krontech

SingleConnect van Krontech is een platform voor veilig én eenvoudig beheer van je privileged accounts en veilige toegang tot je IT omgeving. SingleConnect beschermt jouw organisatie tegen de gevolgen van ongeautoriseerde toegang, zoals verlies en diefstal van gegevens, imagoschade, AVG-boetes en afpersing door middel van ransomware.

Bescherm de toegang tot je informatiesystemen en privileged accounts met SingleConnect

Ongeautoriseerde toegang tot gevoelige data is aan de orde van de dag. Een groot deel van de beveiligingsincidenten wordt veroorzaakt door verkeerd geconfigureerde toegang, een versnipperde aanpak van de databeveiliging en menselijke fouten. Met SingleConnect beheer je veilig en integraal de toegang tot je informatiesytemen en privileged accounts.

SingleConnect is eenvoudig in gebruik en beperkt de risico's van een aanval

Met SingleConnect kunnen je beheerders op eenvoudige en veilige wijze de toegang tot hun systemen beheren. Ze worden daarbij ondersteund door een geïntegreerde beheeromgeving die sterke wachtwoorden, multi factor authenticatie, logbestanden, data maskering en automatisering van repeterende beheertaken faciliteert.

Dynamic Password Controller

Verzorgt op veilige en efficiënte wijze het beheer van de wachtwoorden van systemen en databases. Lost het probleem op van ingebouwde wachtwoorden in niet encrypte tekstbestanden, databases en broncode. Dynamic Password Controller registreert wie of welke applicatie een bepaald wachtwoord gebruikt, wanneer en waarvoor. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gebruik van zwakke wachtwoorden, gedeelde wachtwoorden, meervoudig gebruikte wachtwoorden en verouderde wachtwoorden.  Dynamic Password Controller reduceert het risico op diefstal van de inloggegevens.

Session Manager

Session Manager beheert de toegang van alle privileged accounts in een datacentrum of netwerk. Session Manager zorgt voor een scheiding van taken en toegang op basis van vooraf gedefinieerde rollen. Alle activiteiten worden vastgelegd in logbestanden. Session Manager detecteert en voorkomt kwaadaardige activiteiten nog voordat ze optreden.

MFA Manager

MFA Manager zorgt voor een extra authenticatielaag met behulp van een mobiele app, geofencing, tijd of een combinatie hiervan. MFA Manager waarborgt dat gebruikers zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Een privileged account blijft veilig, zelfs als het gehacked is. MFA Manager reduceert het risico op diefstal van de inloggegevens via phishing en malware.

TACACS+ Access Manager

De TACACS+ Access Manager voorziet in de ondersteuning van TACACS+ en RADIUS protocollen die de AAA (authenticatie, autorisatie, accounting) toegang tot netwerk apparatuur regelt. De toegang tot ondermeer routers, switches en firewalls wordt vastgelegd in logbestanden. Door een slimme combinatie van AAA, Active Directory, LDAP, RADIUS en TACACS+ reduceert TACACS+ Access Manager op slimme wijze de risico’s van hacking.

Data Access Manager

Data Access Manager beheert de toegang van privileged accounts tot de databases en de file transfer systemen. Data Access Manager zorgt voor een scheiding van taken en toegang op basis van vooraf gedefinieerde rollen. Alle activiteiten worden vastgelegd in logbestanden. Dynamische data maskering zorgt er voor dat gevoelige gegevens beschermd blijven. Data Access Manager zorgt ervoor dat je compliant blijft met ISO/IEC 27001/2, NEN 7510 en de BIO.

Cloud PAM Manager

Cloud PAM Manager ondersteunt het gebruik van SingleConnect op een breed scala van publieke en private cloud platforms. SingleConnect is ondermeer beschikbaar op  Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud, VMWare en Openstack.

Privileged Task Automation Manager

Privileged Task Automation Manager verzorgt op slimme wijze de uitvoering van repeterende en routine taken. Privileged Task Automation Manager voorziet in controle vooraf, uitvoering, controle achteraf en roll-back. Taken kunnen vooraf gepland worden om repeterend of éénmalig te worden uitgevoerd. Reduceert de operationele kosten en vermindert de down-time.

Organisaties die jou voorgingen

Download de productsheet

Alle informatie over veilig beheer met SingleConnect

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!